pondělí 3. června 2013

Najdi 10 rozdílů :)

Venku prší, nějak se mi dnes nechtělo moknout, tak přišla na řadu domácí příprava. Trochu posilování a pak strečink. Ani si nepamatuji, kdy jsem naposledy takto cvičila. A nepamatuje si to evidentně ani mé tělo. Svaly se mi při námaze třesou a protahování, to je hotová tortura. Co se stalo? Stačí mrknout do kalendáře v Garminu a je to jasné. Zatímco v lednu a únoru hraje všemi barvami, duben a květen svítí pouze modře. Modrá = dobrá = běh :)

Někdy v lednu jsem psala, jak dělám od všeho trošku a podle toho taky vypadal naběhaný objem kilometrů. V březnu jsem tedy začala víc běhat a v dubnu a květnu byl běh mou JEDINOU sportovní aktivitou. Protože rozcvičování nestíhám (výmluva) a závěrečné protahování mě nebaví, není divu, že na obrázcích níže, vypadám jak po obrně. Rozhodla jsem se tady své obrázky zde vystavit ve víře, že mě toto veřejné přiznání donutí s mým stavem něco dělat :) Pro srovnání jsem při stejných cvicích nafotila i dceru, abych se (jejími slovy) ještě více ztrapnila :)))  Některé snímky vypadají, že je to začátek cviku, ale nenechte se mýlit, je to jeho koncová fáze. Dál už to prostě nejde :)










 

Ne, toto není žádost o příspěvek na rehabilitační péči pro postiženého člověka ... toto je veřejný slib sama sobě. Netuším, za jak dlouho je možné povolit zkrácené šlachy, ale já se vrátím  a se mnou přijde ... změna :)

ps: Prosím pište mi škaredé komentáře, ať to má ten správný motivační efekt!
Děkuji.


11 komentářů:

  1. Hruza, ze se nestydis! Ja se totiz stydim a to velmi, jsem na tom podobne a vymluv, proc necvicit a neprotahovat telo, mam taky vzdycky tisic. A to mam vedle sebe fyzioterapeutku!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to mi nesmíš říkat, že jsi na tom podobně! To mám o výmluvu víc! :DD

      Vymazat
  2. Vidím, že jsi okopírovala mé cviky. Ovšem já je dělám jen z donucení (manželkou), když si po běhu stěžuju, co všechno mě bolí nebo když si všimne, že si boty zavazuju na třetím schodu do patra ... to abych si na ně dosáhnul. Ale když teď koukám na ty fotky ... něco s tím začnu dělat :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, tak je to správně. Koukáš na ty fotky a je to taková hrůza, že s tím taky začneš něco dělat. Konečně motivující příspěvek! :)

      Vymazat
  3. tak koukam ze bych byl u všech cviku na tom asi nejhuř :))

    OdpovědětVymazat
  4. Nic si z toho nedělej, ten provaz je vážně hodně náročný cvik ;o))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, ale když mně přijde, že náročné je všechno, protože všechno dost bolí. Musím se zase dostat do fáze, kdy se budu vážně protahovat a ne trpět :) Bude to asi nějakou dobu trvat :( Nechala jsem to dojít dost daleko.

      Vymazat
    2. Ze zkušenosti vím (a jsem starší ;o), že to jde celkem rychle. Ale musí se poctivě... A kdyby se ti náhodou nechtělo, vzpomeneš si, že bychom rádi viděli po měsíci nové fotky, a... :o)

      Vymazat
  5. Renco!!! Co to prosim te meles:)???
    Ja kdyz se ohnu, tak mi chybi asi 25 cm k zemi:)... To jen pro uplnost, kdyz se tady tak vzajemne vytahujeme:). Muj kamarad lekar mi zase rekl, ze to, ze jsem "ponekud" tvrdsi :))))) ... muze saze dobre chranit kolena a kloubni spojeni pred vyhozenim.. Tak nevim.. :)
    Ale asi bych taky mel...
    12:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Honzo, při vší úctě, se svými 25cm k zemi, nejsi pro mě v tomto ohledu ukazatel :DDD Žena musí být přece pružná. Muži mají povoleno být poněkud tvrdší :)))

      Vymazat