neděle 29. prosince 2013

Co příští rok?

Ježíšek se nejspíš domnívá, že oblečků a botek mám už dost, teorii zvládám dobře a tak se mi výběrem dárku pokusil naznačit, že teď jsou na řadě nějaké ty výkony. Kniha maratonů .... tak že bych se příští rok bavila maratonskou turistikou?



Dlouhé horské závody miluju, ale bohužel mé srdce je jiného názoru a tak je to vždy souboj s tepovkou a tím, co smím a co už ne. A protože se moc krotit neumím, je to pak nejvíce souboj s vlastním svědomím. Otevírám knihu ... co se týká Evropy, kromě Jungfrau, jsou tu hlavně města ... Berlín, Kodaň, Benátky, Řím ... nezní mi to špatně :) A jde se vybírat. Plánování sezony mě sice baví, ale bohužel to nedělám moc dobře. Vždy si s nadšením zapisuji závody tak, abych je měla rovnoměrně rozložené během celé sezony, přitom podle Garmina je už několikátý rok evidentní, že plánovat náročný závod třeba na letní prázdniny, je v mém případě blbost (viz letošní YES!enický maraton). Stačí se podívat na naběhané kilometry po měsících.

Když už jsem u těch naběhaných kilometrů ... součet bezmála 1400 km za letošek není nic moc, 3 závody za rok, to je katastrofa, ale z počtu aktivit mám radost. Pracující máma 205x vytáhla paty z baráku, aby udělala něco pro své tělo a tím i duši. Toho se budu v příštím roce chtít držet. Na počtu odběhnutých maratonů vlastně nezáleží. Hlavní je, že vůbec MOHU vyběhnout ... a že CHCI vyběhnout co nejčastěji.

6 komentářů:

  1. At uz te pristi rok zavane kamkoli, uzivej kazdy den a kazdy kilometr v pohode a s usmevem! Preju 365 peknych dnu!

    OdpovědětVymazat
  2. Ses dobra!!! Mas muj obdiv.. Tak treba se nekde uvidime a probereme to.. Vse nejlepsi do noveho roku! 12:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Honzo a taky se těším, že na sebe někde narazíme :)

      Vymazat
  3. Hezký! Tak to já se ráda přidám a budu hlídat, ať to nepřepískneš! Já dostala od Běžíška ID náramek, což je vlastně oficiální povolenka k tomu, ať si běžím kde chci.Snad mně zase najdou.
    A co třeba Silva?

    OdpovědětVymazat
  4. Taky mám tenhle náramek :) Silvu letos ne, protože týden předtím běžím padesátku Valašský hrb a taky proto, že když je Silva, tak Nat má závody, na který chci jet s ní :) Ale někde se potkáme určitě! Dáma si to jako novoroční předsevzetí jo? ;-)

    OdpovědětVymazat