pondělí 26. března 2012

Poradna doktora Bolíto

Přesně tak mi teď připadá mailová komunikace s holkama z Women´s Challenge. A to nepřeháním. Jednu část holek totiž bolí  kolena, druhou část v krku a u některých dochází dokonce k průniku. Čím blíž k sobotnímu půlmaratonu, tím to má větší grády.


Probíraly se bandáže, ortézy, konopná mast, ale teď už jsou to i injekce.  Aulin nebo Coryzalia nejsou sprostá slova, ale užívané léky a dochází i na kloktání solí a jiné ohavnosti. A to jen proto, abychom mohly všechny společně v sobotu překonat vzdálenost 21,097 km a tím naplnit své cíle, svá očekávání. Může se zdát, že to zbytečně hrotíme, ale účast v tomto projektu není jen o radosti z toho, že nás někdo vybral, že jsme dostaly dárečky a máme možnost trénovat podle individuálního plánu, ale je to i o odpovědnosti. Byla nám svěřena důvěra a tak to "nejde" jen tak pro nemoc či zranění zabalit. A tak se podporujeme alespoň na dálku a společně věříme, že se všechny potkáme po závodě v cíli. Jen doufám, že bez následků :-)

2 komentáře:

  1. Behat se da temer se vsim ... chce to jen "nebat se a nekrast" ;) sam za sebe vim jak je clovek vystraseny z ruznych zdravotnich komplikaci a problemu zvlaste na zacatku sve bezecke "kariery", ale jestli se mohu primluvit, zkuste to proste hodit za hlavu a tesit se z toho behani. Problemu vzdy je a bude ...

    jestli to pomuze aspon trochu k motivaci, tak tady je Amy Palmiero-Winters kterou od ucasti v super tezkych zavodech neodradi ani chybejici noha:
    http://seetherace.files.wordpress.com/2010/06/amy.jpg

    a kdybyste chteli nekoho kdo preci jen vypada trochu lidoveji, tak zde je Deb Pero, kratce po operaci ramene bezi tezky horsky maraton v Salide v Coloradu - na obrazku to neni prilis dobre videt, ale pravou ruku ma zasatkovanou kolem krku ... a to je ji 57 let ;)

    http://3.bp.blogspot.com/-KqaP3hgNP2g/T2D3M8UTDmI/AAAAAAAAfx8/OeMxA9M5VA4/s1600/2012-deb.JPG

    Drzim palce!

    OdpovědětVymazat
  2. Díky, to je hodně inspirativní. Člověk by se měl občas zastavit a zamyslet nad smyslem toho, co dělá a hlavně proč to dělá. Nebo-li vrátit se, je někdy ta nejlepší cesta vpřed :)

    OdpovědětVymazat