sobota 8. února 2014

Ti kamarádi ....

Člověk si myslí, jak si ten život řídí sám a chyba lávky. Náhle zjistí, že ho řídí kamarádi :) To si plánuji pomalý běh z práce domů (mám to bohužel jen 2 kilometry, ale většinou to natáhnu na 8) a v šatně potkám kolegu, jak si nese tenisky. Vybíháme spolu a cestou potkáváme dalšího kámoše. Je z toho - pro mě - sedm kilometrů sprintu. A k tomu poslouchám (oni to kluci určitě nemyslí špatně), jak je to fajn, když si občas takto pomalu vyklušou. No já si to pomalu vyklusávala dalších 8 km, až se odpojili ...

Nebo se chystám oběhnout po práci placaté letiště, ale kamarád, co se připojil, mě vytáhne na Baba Hill (to je náš místní kopec Baba). Trochu se to protáhlo a dolů sbíháme už totálně za tmy, s tunou bahna na botách.

Nebo tento týden vyhlášená celoroční soutěž na Báječných ženách v běhu ... utvořte čtyřčlenné týmy a sbírejte body za kilometry na závodech. Myšlenka pěkná, zvláště když  se v týmu mají potkat holky, co se neznají a bydlí každá v jiném městě. Ale co tam budu platná, se svým plánovaným jedním závodem za čtvrt roku :) Takže už se dívám po krátkých závodech, měním plány, abych holky nenechala ve štychu.

s Tinou

Korunu tomuto trendu nasadila Tina, která se dostala po dlouhé době do Brna. Tato příležitost se nedala promarnit a tak jsem sobotní ráno oželela válení se v posteli a spěchala na ranní výběh do obory. Je legrační, že existují lidé, se kterými se nevidíte půl roku a přesto dokážete navázat nit rozhovoru tak, jako kdybyste se viděli naposledy včera. A Martina je jednou z nich. Jenže Martina je i pěkný "hecař". Vím, že jejich skvělý oddíl plánuje na 22.2. dlouhý výběh, ale přece jen to mám do Opavy daleko. Jenže mě ukecala :) Takže za dva týdny se vypravím vláčkem do ladovské Ostravy. A pak běhejte podle nějakého plánu!

Na druhou stranu ... díky všem kamarádům!!! Bez nich to běhání nebylo ono. Řídíte mi to moc pěkně! :)

7 komentářů:

  1. uz se tesim na 22. Bude to fajn si pomalu vyklusat :-) A blata mame taky dost :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, klusat budete až od 14h :) Já se na cestu vydám až v sobotu ráno, v pátek nemůžu, a tak se přidáme s Tinou až během vycházek. Ale i tak se moc těším!!!

      Vymazat
    2. Já taky! Moc!
      S tím pokecem jsi to vystihla úplně přesně. Příště si ale vybereme něco rovinatějšího, ať to stiháme udýchat!
      Máš něco více oblíbeného k jídlu a pití?
      A jakou máš ráda barvu povlečení?
      To ať se Ti u nás líbí!

      Vymazat
    3. Tento tyden jsem take ve vleku kamaradu-bezcu. I kdyz jsou to nekdy spolecensky narocne vecery, nenechala bych si to ujit ani za nic.

      Vymazat
    4. Tina:
      Jídlo - jím vše, piju vše :) povlečení - myslím, že po doběhu nebudu vůbec vnímat, do čeho vpluju :) Já jsem skromná a líbit se mi určitě bude :) Už se moc těším

      April:
      Hlavně pak náročná rána co? :))

      Vymazat
  2. Moc hezky.. jak se rika v pohadkach.. svet je maly.. a o nahody tu neni nouze..:)

    ..A hlavne.. ti kamaradi.. ty te privedou akorat do prusvihu..:)

    MSF! At nam to beha! 12:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, tuhle větu mám stále v hlavě :)
      Svět je malý a ten svět běžeckých kamarádů se naopak úspěšně rozšiřuje. Díky za to :)

      Vymazat